OPHØRSUDSALG 60% RABAT med koden OPHØR60 - Fri fragt ved køb over 299kr Efter rabat

Bæredygtighedsopdateringer

Her hos nfavour tror vi på at elske de ting vi ejer. Det lyder meget nemt og enkelt, men lad os gå lidt mere i dybden, så vi virkelig kan forklare hvad det betyder for os lige nu.

Uanset hvilket produkter vi vælger, prøver vi altid at vælge produkterne med omhu. Bare det at stille sig selv spørgsmålet "er det hvad jeg virkelig har brug for nu?" eller "vil dette gøre mit liv bedre?" kan faktisk gøre en stor forskel, når det kommer til købsbeslutninger. Vi køber ikke ting, når de er på tilbud bare for at købe dem - medmindre det selvfølgelig er noget som vi har været på udkig efter i et stykke tid. Vi køber heller ikke ting bare fordi de er flotte og nogen tidligere har sagt ”jeg er glad for produktet”.
Hvis der ikke er noget reelt behov for dette produkt i vores liv, hvad er så pointen i at eje det?

Ser du, zerowaste og plastikfri livsstil handler ikke kun om at skifte til zerowaste produkter, det handler snarere mere om dine valg og dine prioriteter. Det ville eksempelvis ikke være særlig fornuftigt at smide alle dine engangs-vatrondeller ud som du tidligere har købt, og stadig har en masse af i hylderne, bare fordi du netop lige har købt genanvendelig rondeller som erstatning. 

Du forstår pointen.

Ser du egentlig hvad der sker i butikkerne her i Danmark? Flere og flere mennesker genbruger deres poser og tager dem med når de er ude at handle, og mange har deres egne tasker med som indkøbspose, tasker som de har købt for længe siden, og har brugt rigtig mange gange. Det er så skønt at se.

Vi kan alle langsomt begynde at se resultaterne rundt omkring i verden, og der er intet andet, der gør os lykkeligere. Det er så fantastisk at se at vi er så mange der begynder at tænkte mere bæredygtigt og at vi sammen kan tage os af vores dejlige planet.

DIY-projekter er også stigende overalt i verden. Det er faktisk forbløffende at se, hvor mange produkter du selv kan udvikle til lave omkostninger, og i mange tilfælde med lokale ingredienser. Solcreme, makeup fjerner, endda sæbebarer - alt sammen noget der kan håndlaves uden hårde kemikalier. Har du opskrifter på sådanne produkter - må du meget gerne dele dem med os, så deler vi dem også gerne ud til andre.

I øvrigt har vi arbejdet på nogle nye lækre produkter, som vi tror ​​du vil elske. Selvfølgelig er de som sædvanlig erstatning for ikke-genanvendelige produkter og er lavet af de mest miljøvenlige og organiske materialer. Vi er allerede helt vilde med dem, men kan desværre ikke give dig flere detaljer endnu. Vi planlægger at have dem på lager i begyndelsen af ​​juli måned. Vi vil opdatere og give dig flere oplysninger meget snart - så hold øje og hav en fantastisk sommer! 

← Ældre indlæg