OPHØRSUDSALG 60% RABAT med koden OPHØR60 - Fri fragt ved køb over 299kr Efter rabat

Hvorfor skal alle eje en safety razor af metal?Hvis du aldrig har hørt om en safety razor eller kender til dens eksistens, så vær forberedt på at blive begejstret for at lære mere om hvorfor de er så populære, og hvorfor så mange mennesker over hele verden skifter til plastikfri barbering. For nogle er det primært grundet det økonomiske aspekt, andre har det godt med at vide, at de har taget et skridt med at begrænse deres kulstofaftryk, andre elsker det for dens enkelhed og det smukke design. Men fordelene ved en barberskraber af metal rækker langt ud over dette!

 

1. Hudirritation fra barberingHvis du får hudirritation fra barbering og har kæmpet med det i årevis - så kan en safety razor muligvis hjælpe. For at forhindre razor burn skal du have et rent OG skarpt blad hver gang du barberer dig. Når du bruger en plastik barberskraber, er den MEGET modtagelig for tilstopning: når der er tilstoppet, vil bakterier begynde at opbygge sig, hvilket kan resultere i irriteret hud. Årsagen til at det er mindre sandsynligt at du får irritation fra en barberskraber af metal er, at du let og hurtigt kan rense den - når du bruger en plastikskraber derimod, har du 5 blade på tværs af dit ansigt. Hvis du ikke ændrer det regelmæssigt, har du pludselig 5 kedelige blade fyldt med bakterier, der går over dit ansigt - det giver altså derfor mening, hvorfor det er så let at få røde pletter og irritationer på din hud, hvis du har følsom hud. Igen garanterer brugen af en metal barberskraber ikke, at irritation stopper - men det er dog meget mere sandsynligt. Du kan også prøve at bruge naturlig barbersæbe, en sæbe der ikke indeholder forskellige kemikalier - den kan du finde her

 

2. Spar penge Du ved sandsynligvis at de største omkostninger når det kommer til barbering, ligger i patronerne og ikke i barberskraberen. Prisen for en pakke med 5 patroner spænder fra 50 til 100 kr, hvorimod prisen for en hel pakke på 5-10 barberblade (dem, du skal bruge til din metal-barberskraber) ofte er mindre end 15 kr! Hvert blad er ligesom en patron - det vil vare i dage eller uger, baseret på dit hår og hvor ofte du barberer dig.

 

3. Det er plastfrit


Den største fordel er en åbenlys fordel - du behøver ikke at købe plastikskrabere og patroner, der næsten altid også leveres med plastemballage. Mange billioner af barberskrabere bliver smidt ud hvert år, et beløb der er svært at forestille sig. Det er en enorm mængde unødvendig plast! Interessant kendsgerning: plastik tager gennemsnitligt ca. 1000 år at nedbryde. Det er tretten generationer: dine tip, tip, tip, tip, tip, tip, tip, tip, tip, tip, tip oldebørn vil være i stand til at finde dine disponible barberskrabere.

4. Det er en 'køb mig én gang' ting  Safety razors er lavet af metal - det er meget usandsynligt at du vil ødelægge den, selvom du virkelig prøver. Bare hold den ren ved at vaske den, brug bløde materialer til at tørre den af og hold den tør - dette vil sikre, at din barberskraber ser ud og fungerer som ny i mange, mange år.

 

5. Det føles godt og ser smukt ud 
Enhver besøgende på dit badeværelse vil bemærke en smukdesignet barberskraber. Den ser fantastisk ud og den føles godt i hånden. Du kan få en barberskraber der tilbyder en simpel ‘butterfly’ bevægelse til at udskifte bladet, hvilket gør det ekstremt let at bruge skraberen. Hvis du vil gå efter noget mere vintage, skal du kigge på vores standard safety razor, 3-dels-barberskraberen. 

Ingen grund til at vente - vær en del af de andre hundredevis af heldige ejere af vores barberskrabere. Vi garanterer, at du ikke vil fortryde det!

← Ældre indlæg Nyere indlæg →