OPHØRSUDSALG 60% RABAT med koden OPHØR60 - Fri fragt ved køb over 299kr Efter rabat

Nye økologiske produkter på shoppen

Nu har vi nogle fantastiske nyheder at dele med dig!

Først og fremmest vil vi starte ud med at takke jer alle for den fantastiske støtte og feedback vi har modtaget. Det er overvældene og samtidig virkelig dejligt at få bekræftet, at der er så mange der er på vej hen mod den samme retning. Nemlig at tænke på klimaet og derfor gerne vil være mere bæredygtige!
Vi har fået så mange gode henvendelser fra jer om at udvikle nye produkter der hjælper med at bekæmpe plastforurening såvel som tonsvis af affald der ryger ud hver dag, og vi vil forsikre jer om, at alle jeres henvendelser bliver taget op, og at vi gør vores bedste for at gøre det muligt så hurtigt som muligt.

Vi leder konstant efter producenter der deler nøjagtigt de samme værdier som os selv og dig. Producenter der er i stand til at hjælpe os med at finde de bedste materialer der ikke forårsager skade på vores planet. Producenter som sender varer til vores lager uden tonsvis af indpakning og plast, og som respekterer gode arbejdsforhold og skaber positive miljøer inden for deres fabrikker. Det er ikke let, men vi giver ikke op.

 

 

Når det så er sagt, så er en af ​​de mest efterspurgte produkter genanvendelige rondeller. Og det giver mening! Alle der renser deres ansigt fra makeup ved hvor mange regelmæssige vatrondeller der smides ud hver dag, uge, måned og år - ganges det med et x antal mennesker der er nødt til at rense deres ansigt fra make-up, vil dette tal blive massivt. Der er mange grunde til at det er dårligt, og vi vil kun nævne nogle få. Fremstilling af bomuld kræver en enorm mængde vand. For at fremstille 1 kg bomuld skal du bruge ca. 10.000 til 20.000 liter vand (1 kg bomuld er ofte nødvendigt for at fremstille ét par jeans!). Mængden af ​​kemikalier der bruges til produktion af almindelig bomuld forurener jorden og vand fra bomuldsproduktionen er også massiv. Derfor er økologisk bomuld blevet populært blandt zerowaste og planetelskere - netop fordi det i det mindste ikke forurener miljøet med masser af kemikalier.

Som sagt har vi nogle gode nyheder til dig. Nu kan du nemlig få vores bambus og bomuldsrondeller. Ikke nok med at de er genanvendelige og er lavet af økologisk bomuld - de er også lavet af økologisk bambus!

Hvorfor bambus? Fordi bambus stort set ikke kræver vand og er et naturligt antibakterielt materiale. Disse bambus og bomuldsrondeller kan bruges i flere måneder hvis ikke år, og kan vaskes i en vaskemaskine. Når de når deres ende er der ingen grund til bekymringer, for de er 100% bionedbrydelige.

Vi har endnu flere gode nyheder!
Nu kan du på shoppen også finde klude der er lavet af 100% økologisk bambus. Blide klude til ansigt, hænder og endda babyer, disse klude er perfekte til daglig brug til hele familien. Kludene er naturligt deodoriserende, antibakterielle, holdbare og fugtgivende. Vask blot i koldt vand og hæng den til tørre efter brug!

Begge disse produkter tager dig et skridt tættere på en mere bæredygtig og zerowaste livsstil og leveres med minimum emballage lavet af 100% genbrugspapir, og træer er plantet for at opveje alle kulstofemissioner fra dens produktion. Både kludene og rondellerne er håndlavede og fremstilles i et lille værksted i England.

Vi er sikre på at du vil elske dem!

Men vent, der er endnu mere.. vi har også fået GOTS-certificerede økologiske bomuldsposer til vores kollektioner! Den kan bruges til at opbevare dine grøntsager, frugter, eller du kan tage dem med dig når du skal ud og handle, især hvis du handler frugt og grønt ind der sælges uden plastemballage - så vil disse være helt perfekte.

Pak picnic turens mad og redskaber ned i den, brug den til tøj, sko og bøger - ja, listen fortsætter, den kan bruges til hvad som helst. Størrelsen er perfekt til at opbevare en god mængde ting i den, men er alligevel ikke for stor. Den kan også vaskes igen og igen og vil vare i årevis.

 

 

Vi håber du bliver lige så vild med disse økologiske produkter som vi er! Fortæl os gerne hvad du synes, din mening er vigtig!

Nyere indlæg →