Vi holder ferie. Alle pakker sendes fredag den 30. juli. God sommer

Bæredygtig og Zerowaste Livsstil

 

En bæredygtig livsstil kan indebære en som bruger så få ressourcer som muligt og forårsager mindst mulig miljøskade. Der er mange forskellige former for bæredygtig livsstil, da det kan benyttes i forskellige aspekter i dit liv. Dette kan blandt andet være ens valg af tøj, fødevarer og transportation. En bæredygtig livsstil indebærer også at leve et så let og simpelt liv på jorden som muligt. 

Hvis du selv er interesseret i at leve et mere bæredygtigt liv, så er brugen af meget få ressourcer en stor del af dette. Her vil du forlade miljøet så uberørt som muligt, så fremtidige generationer vil kunne nyde den samme høje livskvalitet, som vi gør i dag. Dette er fremtiden for vores børn, børnebørn og generationerne frem. 

 

‘Reduce, Reuse and Recycle’

Vi er vilde med konceptet de 3 R’er, og vi mener, at dette er den rigtige måde at sikre, at vi kan passe på planeten. At reducere vores forbrug, genanvende og genbruge. Vi bør ikke købe flere ting som vi realt set ikke har brug for, men vi skal genanvende så meget som muligt, og vi skal genbruge alt der kan genbruges.

Hvert produkt som vi tilbyder i shoppen stemmer overens med denne filosofi, og konceptet med de 3 R’er er hovedårsagen til at starte denne shop. Da vi ikke selv kunne finde udskiftninger eller alternativer til mange af engangsprodukterne lavet af plastik, vidste vi, at vi måtte gøre noget ved det.

Ud over at forsøge at erstatte plastikprodukter, tænker vi også over mange andre detaljer, som gør os til det brand vi er idag. Bare for at give dig et eksempel, indeholder alle vores sæber og shampoo barer ikke en række skadelige ingredienser, men er lavet af naturlige ingredienser som du kender til. Samtidig er vores producent vegansk certificeret.

Et andet eksempel kunne være at vores loofah kommer fra en gård i Spanien, som dyrkes på en bæredygtig måde, i modsætning til mange typiske loofahs, der kommer fra Asien.

Hos N.Favour er bæredygtigheden i fokus med genanvendelige og miljøvenlige produkter, såvel som at promovere en zerowaste livsstil.

 

Dette er en let og mere overskuelig overgang til en lidt mere bæredygtig hverdag.