Vi holder ferie. Alle pakker sendes fredag den 30. juli. God sommer

Indpakning og Forsendelse

  

Har du nogensinde overvejet hvor meget emballage, indpakning og containere vi bruger på produkter? 

Disse produkter der bliver købt eller leveret bliver pakket ind i tons vis af emballage hvert år, som samtidig bliver kasseret igen samme år. Hvad sker der så med dette? Desværre udgør det en kæmpe del af vores affald.  

Hvert år producerer vi i EU i gennemsnit 31kg plastemballageaffald pr person om året. Dette øger op til 15,8 millioner tons plastemballageaffald i EU om året. Desværre stiger og stiger antallet.


Emballage

Vi sigter mod at minimere brugen af ​​plast som forurener vores planet, samt reducere mængden af ​​affald i verden.

 

Ingen af vores produkter bliver derfor pakket ind med plastemballage, og de fleste varer kommer helt indpakningsfri.

Har du brug for en æske til din sæbe, som du alligevel vil smide ud 5 sekunder efter du åbner den? Hvad med en skuresvamp? Er der behov for at den bliver pakket ind? Vi skal være mere bevidste om vores adfærd og genoverveje den måde, hvorpå vi køber ting, hvis vi vil have mange flere fremtidige generationer til at nyde livet på denne smukke planet. Hos N.favour prøver vi at gøre det anderledes - vi vil gøre en forskel! 

Der er dog stadig et par af vores produkter, der er nødvendige at komme i emballage, så som bambustandbørster eller barberblade. Men du kan være sikker på at vi har reduceret mængden af emballage på sådanne produkter til det mindste, og vi bruger ikke andet end papir.
Sæber og shampoobarer kommer desuden uden æsker og andet plastemballage, men der kommer dog en smule emballagepapir fremstillet af genbrugspapir rundt om dem for at sikre, at de kommer sikkert frem.
Hvis du køber flere forskellige slags sæber og/eller shampoobarer, skal du være opmærksom på, at mange af dem ligner hinanden. Da de kommer uden indpakning, er den derfor heller ikke pakket ind med produktnavn. Som nævnt ovenstående er de dog beskyttet med emballagepapir fremstillet af genbrugspapir, og på disse papirer har vi skrevet en lille note med navnet på sæben, så du kan skelne mellem dem inden du tager dem ud.

 

Sidst, men måske vigtigst af alt, så arbejder vi direkte med vores producenter. Dette betyder at vi kan sikre, at alt hvad der sendes til os, også kommer med det mest minimale og nødvendige emballage. Det er nemlig ikke altid at dette er en selvfølge hos de fleste producenter, men da det er hvad vi står inde for, er det vigtigt for os at vi samarbejder med andre, som også kan bidrage til en mere bæredygtig og zerowaste fremtid.

 

Forsendelse 

Du behøver ikke at bekymre dig over, om dine produkter vil komme sikkert frem, selv om de fleste af dem kommer uden indpakning.
De produkter i boksen der absolut har brug for seperation og beskyttelse, bliver som nævnt ovenstående pakket ind med emballagepapir fremstillet af genbrugspapir og er 100% genanvendeligt.

  

Pakkefyld

For at udfylde pladsen i pakkeboksene bruger vi pakkefyld fremstillet af majsstivelse. Dette pakkefyld er et 100% naturlig og genanvendt stødabsorberende materiale, der giver den bedste beskyttelse til dine produkter.

Et dansk produceret kassefyld fremstillet af biologisk materiale. Produktet er fremstillet af økologisk majsgranulat – et restprodukt af majs.

Når du modtager din pakke kan du bortskaffe kassefyldet i papiraffaldscontaineren, i skraldespanden eller på kompostbunken.

Da det er fremstillet på grundlag af majsstivelse, betyder det også, at det er biologisk nedbrydeligt og opløses efter et par sekunder i vand.

 

Pakkeboks

Stort set alle pakkebokse der bliver sendt afsted er FSC-certificerede og fra dansk produktion. De er miljøvenlige og egnet til genbrug.

 

Tape

Det er vigtigt for os at kunne finde den mest miljøvenlige løsning. Her er tapen ingen undtagelse. For at sikre at vores pakker kommer sikkert frem uden alt for meget spild, bruger vi papirtapen. Et miljøvenligt tape udviklet i Storbritannien og et alternativ til plastik tapen! Denne papirtape er lavet af kraftpapir, og er helt fri for plast. Tapen kan efterlades på pakkeboksen når den genbruges.

 

Vi tror på at en hver lille detalje har en betydning for at kunne gøre en stor forskel.