OPHØRSUDSALG 60% RABAT med koden OPHØR60 - Fri fragt ved køb over 299kr Efter rabat

Indpakning og Forsendelse

  

Har du nogensinde overvejet hvor meget emballage, indpakning og containere vi bruger på produkter? 

Produkter der bliver købt eller leveret bliver pakket ind i tonsvis af emballage hvert år, som samtidig bliver kasseret igen samme år. Hvad sker der så med dette? Desværre udgør det en kæmpe del af vores affald.  

 

 

Emballage

Vi sigter mod at minimere brugen af ​​plast, som forurener vores planet, samt reducere mængden af ​​affald i verden.

Vores produkter bliver primært sendt i pakkebokse af FSC-certificerede pap produceret på en dansk fabrik. De er miljøvenlige og egnet til genbrug. Enkelte mindre forsendelser sendes i ECO boblekuverter, for at minimere volumen, som skal transporteres. ECO boblekuverter kommer fra en klimaneutral fabrik. ECO boblekuverternes udvendige papir er fremstillet af bæredygtigt kvikgræs. Kvikgræs er hurtigt voksende og ressource besparende. Den indvendige bobleplast er delvist lavet af genbrugsplast. Kuverten er CO2neutral.


Har du brug for en æske til din sæbe, som du alligevel vil smide ud 5 sekunder efter du åbner den? Hvad med en skuresvamp? Er der behov for at den bliver pakket ind? Vi skal være mere bevidste om vores adfærd og genoverveje den måde, hvorpå vi køber ting, hvis vi vil have mange flere fremtidige generationer til at nyde livet på denne smukke planet. Hos nfavour prøver vi at gøre det anderledes - vi vil gøre en forskel! 

Der er dog stadig nogle af vores produkter, der er nødvendige at komme i emballage, så som bambustandbørster eller barberblade. Men du kan være sikker på at vi har reduceret mængden af emballage på sådanne produkter til det mindste, og vi bruger ikke andet end papir.


Sæber og shampoobarer kommer desuden uden æsker og andet plastemballage, men der kommer dog en smule emballagepapir fremstillet af genbrugspapir rundt om dem for at sikre, at de kommer sikkert frem.


Hvis du køber flere forskellige slags sæber og/eller shampoobarer, skal du være opmærksom på, at mange af dem ligner hinanden. Da de kommer uden indpakning, er den derfor heller ikke pakket ind med produktnavn. Som nævnt ovenstående er de dog beskyttet med emballagepapir fremstillet af genbrugspapir, og på disse papirer har vi skrevet en lille note med navnet på sæben, så du kan skelne mellem dem inden du tager dem ud.

 

Sidst, men måske vigtigst af alt, så arbejder vi primært direkte med vores producenter. Dette betyder at vi kan sikre, at alt hvad der sendes til os, også kommer med det mest minimale brug af emballage. 

 

Forsendelse 

Du behøver ikke at bekymre dig over, om dine produkter vil komme sikkert frem, selv om de fleste af dem kommer uden indpakning.
De produkter i boksen der absolut har brug for seperation og beskyttelse, bliver som nævnt ovenstående pakket ind med emballagepapir fremstillet af genbrugspapir og er 100% genanvendeligt.

  

Pakkefyld

For at udfylde pladsen i pakkeboksene bruger vi pakkefyld fremstillet af majsstivelse. Dette pakkefyld er et 100% naturlig og genanvendt stødabsorberende materiale, der giver den bedste beskyttelse til dine produkter.

Et dansk produceret kassefyld fremstillet af biologisk materiale. Produktet er fremstillet af majsgranulat – et restprodukt af majs.

Når du modtager din pakke kan du bortskaffe kassefyldet i papiraffaldscontaineren, i skraldespanden eller på kompostbunken.

Da det er fremstillet på grundlag af majsstivelse, betyder det også, at det er biologisk nedbrydeligt og opløses efter et par sekunder i vand.

 

Pakkeboks

Stort set alle pakkebokse der bliver sendt afsted er FSC-certificerede pap og fra dansk produktion. De er miljøvenlige og egnet til genbrug.

 

Tape

Det er vigtigt for os at kunne finde den mest miljøvenlige løsning. Her er tapen ingen undtagelse. For at sikre at vores pakker kommer sikkert frem uden alt for meget spild, bruger vi papirtapen. Et miljøvenligt tape udviklet som et mere miljørigtigt alternativ til plastiktapen! Denne papirtape er lavet af kraftpapir, og er helt fri for plast. Tapen kan efterlades på pakkeboksen når den genbruges.

 

Vi tror på at en hver lille detalje har en betydning for at kunne gøre en stor forskel.