OPHØRSUDSALG 60% RABAT med koden OPHØR60 - Fri fragt ved køb over 299kr Efter rabat

Shampoo Bar Guide

 

Hvis du aldrig har brugt en shampoobar før, skal du være opmærksom på at dit hår vil føles enten olieret eller tørt i starten, og måske endda en blanding af begge. Det kan også føles voksagtig eller fedtet, lidt som om der er lidt shampoo rester tilbage i håret, eller følelsen efter en strandtur.

Det er dog helt normalt og det er bare dit hårs måde at justere på, fordi din hovedbund har brug for tid til at genbalancere sin naturlige olieproduktion.

Denne fase varer normalt omkring to til fire uger afhængigt af hårtype. Det kan dog både tage kortere og længere tid, men vær tålmodig! Dit hår og hovedbund skal lige vænne sig til skiftet. Derefter vil din krop og dit hår takke dig for det!

Når dit hår har tilpasset sig vil det føles blødere, renere og meget mere overskueligt, og det er fordi at naturlige shampoobarer rengør og plejer håret uden at skille sig af med dens naturlige sebum.

Disse naturlige shampoobarer hjælper med at skille dig af med skæl, da din hovedbund ikke tørres ud, og din hud ikke reagerer på de ubehagelige kemikalier, som almindelige shampoo i flasker er fyldt med.


Råd til en nemmere overgang:

 

  • Børst dit hår forsigtigt og ofte. Gerne to gange dagligt. Børst håret fra hovedbunden og hele vejen ned, så du kan hjælpe med at omfordele dit hårs naturlige olier.
  • Giv dit hår et par dage mellem hver vask, så det kan justere og vænne sig til den nye shampoo.
  • Skyl dit hår grundigt når du vasker det, for at sikre dig at slippe af med spor af shampoo.
  • Vær tålmodig!